Kvindeforum – kærlig selvindsigt

Presser du ofte dig selv?
Har du svært ved at sætte grænser?
Glemmer du at være god ved dig selv?
 
Dette kvindeforum er for dig der ønsker kontinuerlig forandring, med det du har brug for at arbejde med.
Jeg vil guide dig igennem øvelser, meditationer, afspænding og bevægelse. Der vil være individuelt arbejde samt arbejde i par, med supervision af mig.


Øvelsernes formål er at give dig nærvær og kontakt til dig selv. Der vil være god tid til at dvæle ved det, der har betydning for dig. Desuden vil øvelserne give dig mulighed for at se nye vinkler på dine udfordringer, opløse gamle handlemønstre, samt skabe kontakt til dine kvaliteter og ressourcer.

Dette kvindeforum giver dig mulighed for at have fokus på dig selv og det du har brug for at give energi.

Øvelserne kan laves af alle.

Dato: 28 april kl. 10-16

Sted: Trøjborgvej 2D, 8200 Århus

Tilmelding: Du tilmelder dig på telefon 40 88 89 89

Pris: 800 kr.

Jeg glæder mig til at møde dig på denne søndag.

Tidligere kursusdeltager

“Tre fantastiske søndage guidet af Sus med helt enkelte meditationsøvelser og støtte til at lære at tale og spørge helt åbent og fra kernen med de andre kvinder . Som er mine hjertevenner nu. En helt speciel ro og fællesskabsfølelse har indfundet sig hos mig. Jeg har også lært om hvordan jeg bedre kan tale mere enkelt og klart i vigtige samtaler. Det er den bedste gave du kan give dig selv: en søndag på kursus med hjertevarme menneskekloge Sus”